Magyar termék=magyar munkahely!

Vegyen magyar termékeket, ne a jóval drágább külföldi gyártmányokat!

Friss vélemények

Utolsó kommentek

Prostamol Uno, Saballo és JutaVit Prostalong árak

2014.03.15. 09:14 Külföldi hazaküldő

Találtam egy jó cikket a neten a külföldi tulajdonú Prostamol Uno (Berlin-Chemie AG Menarini Group- Németország), a  Saballo (TEVA-Izrael) és a 100 %-ban magyar gyártmány Prostalong ( Juvapharma Kft.) azonos szabalpálma tartalmú termékek összehasonlításáról. Mindhárom termékben 60X320 mg szabalpálma mennyiség van, azonban a valóban magyar gyártmányú Prostalong felébe kerül a Prostamol Uno-nak, és kb.70 %-al olcsóbb a Saballo izraeli termékénél!!

A prosztata idősebb korban megnagyobbodik általában, ennek a kezelésére használják a férfiak a tökmagolajat vagy a szabalpálma alapú prosztatata "gyógyszereket".

Ha belegondolunk logikusan, hogy Izrael vagy Németország mennyire barátaink napi nyilatkozataik alapján vagy, hogy izrael mennyire jogállam (ahol törvényileg van elfogadva a rasszizmus - zsidó nem mehet feleségül/férjhez palesztin őslakoshoz!! - és még ők szövegelnek antiszemitizmusról a világban), akkor azt hiszem egyértelmű a következtetés, hogy miért is ne vegyünk ilyen külföldi gyártmányokat magyar földön. 

Prostamol Uno ár: 3600 Ft

Saballó ár:2900 Ft

Prostalong ár: 1700 Ft Ébresztő emberek!!!!!

Innentől az idézett cikk:

"Ez az írás az első a magyar étrendkiegészítőket promótáló cikkeink sorában. Később a többi külföldi vitamin és étrendkiegészítő gyártó magyarországi drága termékeit is sorra vesszük olcsó és jó minőségű magyar alternatívát ajánlva helyettük.

Várom a vásárlók, gyártók, a téma iránt fogékonyak legfrissebb ár-információit a vizsgált termékek fogyasztói árának aktualizálása érdekében!

Prostamol Uno és Saballo helyett:

JutaVit Prostalong 60X320 mg szabalpálma tartalommal - Ára 1700 Ft 

 

saballo 60xOlvassunk el egy jópofa kis történetet a magyar vásárlók öntudatosságáról: a magyar lelkületű gyógyszertáros mondja a vásárló jelöltnek a gyógyszertárban, hogy van ám magyar termék is (nem csak hazai gyártású, de külföldi tulajdonosú) ugyanannyi szabalpálma kivonat tartalommal, mint a Saballo vagy a Prostalong. Nem baj, én ezt szoktam meg, nekem ez a jó!! Nem kitalált ez a kedves kis Prostamol Uno történet, személyes élményem is van erről. Hiába ajánlom ismerősömnek a majdnem 50 %-al olcsóbb azonos szabalpálma kivonat tartalommal rendelkező magyar terméket, a birka inkább megveszi 3500 Ft-os áron a Prostamol uno-t!! Hihetetlen! Kép: a Prostamol Uno  izraeli kihívója..

 

Öröm volt látni mostanában néhány, egyébként kártékony kereskedelmi csatornán, mikor az izraeli Teva gyógyszergyár magyarországi kirendeltsége jó kereskedő módjára  nekiesett a másik külföldinek, természetesen a profitért. A Teva Magyarország gyógyszergyár Saballo-ja "betámadta" a Prostamol Uno-t.. Először csak figyeltek az ilyen szintű profitéhes gusztustalansághoz még nem szokott magyar TV nézők, hogy a Saballo nyíltan nekimegy a Prostamol uno-nak és gátlástalanul összehasonlítja áraikat és a terméket a reklámban. Megjegyzem, nekem egyből tetszett ez a dolog, mert már láttam, hogy ez nekünk, magyar étrendkiegészítő gyártóknak, forgalmazóknak még jól jöhet.                                                                            

jutavit prostalong_60

 

Prostalong forgalmazók árai emelkedő sorrendben:

Prostalong 1.: jomagyar.hu/prostalong   1700 Ft

Prostalong 2.: Árgép.hu 1740 Ft-tól

Prostalong 3.: Arcanum webpatika 1735 Ft

Prostalong 4.: bioszállító.hu 2050 Ft

A lista nem teljes és nem feltétlenül helyes a sorrend.

 

 

 

Frissítés 2013.09.13.: Forrás: Reklámklub és GVH

 Móresre tanították a TEVA-t!

Gazdasági Versenyhivatal 15 millió forintos edukációs kampány indítására kötelezte a TEVA Magyarország Zrt.-t. A Saballo és Lactiv reklámok megtéveszthették a fogyasztókat. 

Tudnunk kell, hogy mindhárom termék ugyanannyi, azaz 320 mg szabalpálma kivonatot tartalmaz és mindhárom termék 60 db-os kiszerelésű. A Prostamol uno ára 3500-4000 Ft körül van, a frissen bevezetett izraeli trónkővetelő Saballo 2500-3000 Ft körüli árral rendelkezik és a magyar JutaVit Prostalong csak 1800 Ft-ba kerül pl. nálunk és átlagosan 2100 Ft körül van az ára.(1800-2300 Ft)

prostamol_uno.jpgA külföldi tulajdonosú, de magyarországon gyártott Prostamol uno majdnem duplája a magyar terméknek!! Itt jelzem, hogy a Prostamol Uno tartalmaz "Kosnil vörös A" színezéket is, ami  túlérzékenységi (allergiás) reakciókat okozhat. A Prostalong nem tartalmazza ezt az egyébként teljesen felesleges színezéket. Szégyen, hogy a magyarok mégis a külföldit veszik! Kép: és a magyar azonos hatóanyaggal és a legjobb árral!

Árak: 

Saballo ajánlott fogyasztói ára 2999 Ft,de jelenleg(2014.02.20.) ennél a kereskedőnél csak 2762 Ft míg a Prostamol Uno még többe kerül, mivel az ajánlott fogyasztói ára 3907 Ft.

Mennyibe kerül a Prostamol uno kapszula a boltokban?

A 60 kapszulás kiszerelés ajánlott bruttó fogyasztói ára 3907 Ft, 1 kapszula 65,1 Ft, de a kialakult ár 3500 Ft körül van, míg a Saballo ára 2900 Ft körül mozog.

 Ki gyártja a Prostamol uno kapszulát és ki forgalomba hozatali engedély jogosultja?

Név: Berlin-Chemie AG (Menarini Group)

Cím: Glienicker Weg 125. 12489 Berlin, Németország

Ki gyártja a Saballo prosztata étrendkiegészítőt?

1901-ben Chaim Salomon és Moshe Levin Gyógyszer-nagykereskedést alapított Jeruzsálemben, melybe később Yitschak Elstein is beszállt. A Salamon, Levin és Elstein Ltd. (SLE) lett a bölcsője a Teva Pharmaceutical Industries Ltd-nek, mely mind a mai napig az SLR a Teva disztribútoraként tevékenykedik. A harmincas évek elején számos gyógyszerész és vegyész vándorolt be Közép-Európából Palesztinába, ahol ennek köszönhetően számos gyógyszergyárat építettek. Ilyen volt az SLE által alapított Assia, a Teva, a Zori és az Ikapharm. Az 1960-as években a Teva, Afrikára kiterjedő tevékenységével jelentős marketingtapasztalatokra tett szert. Első üzleteit Nigériában kötötte. 

A TEVA hazánkban 3000 embert foglalkoztat..

Tehát kedves olvasó, egyértelműek az adatok, a JutaVit Prostalong sokkal olcsóbb, mint a Prostamol Uno vagy a Saballo azonos hatóanyag tartalomma és ráadásként még magyar termék is! Kérek mindenkit, hogy ne habozzon sürgősen elfelejtni a drága Prostamol uno-t vagy az izraeli tulajdonú Saballo prosztata étrendkiegészítőt.

Hírek a netről:

Perel a Berlin Chemie az összehasonlító reklám miatt..

Milyen legyen egy reklám kedves multinacionális kalmárok, ha nem összehasonlító? Ja, hogy a nyílt szabadverseny az már nem tetszik önöknek?

Jogi lépéseket tesz a Berlin-Chemie miután a Teva Magyarország Zrt. a médiában és más módon (pl. szórólapok, plakátok) útján olyan reklámokat tesz közzé, amelyek összehasonlító állításokat tartalmaznak a Berlin-Chemie Prostamol Uno gyógyszere és a Teva Saballo gyógyszere között. A reklámokban elhangzik a Prostamol Uno neve és megjelenik dobozának képe is. A Berlin-Chemie a hivatkozott reklámokat jogsértőnek tekinti.

Ha tehát Önnek prosztata megnagyobbodása van, akkor ne a külföldi Prostamol Uno-t vagy Saballo-t vegye! Tökéletesen azonos szabalpálma tartalommal van fele annyiba kerülő magyar termék a 60X320 mg szabalpálma kivonatot tartalmazó Prostalong! 

1 komment

Címkék: gyógyszer prosztata prostamol uno ára saballó ára szabalpálma prostalong ár

A bejegyzés trackback címe:

https://hidrogenezett-flora-margarin-versus-vaj.blog.hu/api/trackback/id/tr205861159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mogyorósi István 2019.04.28. 18:54:39

Sajnálattal közlöm, hogy csak a prostamol uno-ban van meg a kellő mennyiségű hatóanyag. Sem a prostalong, sem a saballo nem volt képes a szükséges hatást kiváltani. Gyógyszer lobbi "áldásos" tevékenysége lenne mögötte? Tény az, hogy a "hatása" szerint mintha placebo készítmény lenne. Az egyik még csak-csak ér valamit, de a másik nulla. Meg nem mondom már, hogy pontosan melyikről voltak visszafogottabb és melyikről nullás tapasztalataim. Lényeg, hogy kényszerűségből visszatértem a prostamol uno-hoz.
süti beállítások módosítása