Magyar termék=magyar munkahely!

Vegyen magyar termékeket, ne a jóval drágább külföldi gyártmányokat!

Friss vélemények

Utolsó kommentek

Magyar Svédcsepp jó áron a külföldi pl. Bittner Svédcsepp helyett!

2013.12.26. 12:15 Külföldi hazaküldő

Most is megy egy reklám a tévében, valami német vagy osztrák svédcseppről. Talán Bittner.. A lényeg ismét: itt van ez a sok külföldi kereskedő országunkban és pofátlan módon más országában kereskednek, nem csak otthon! Miért ilyen birka ez a nép, hogy megveszi ezt a sok külföldi terméket és a tetejébe még a vevő is fizeti meg a milliós TV reklámok árát? nem mega-birkaság ez kedves fogyasztók?? Ára 1530 Ft-tól...  

Van több magyar étrend kiegészítő gyártónk is, de ennek ellenére tele van a TV az agymosó reklámokkal, amik a külföldi Proenzi 3-at, Prostamol Uno-t, Saballo-t, Domestos-t, Ariel-t akarják eladni a sajnos bugyuta magyar vásárlóknak, akiknek a többsége tényleg csak reklámok által beprogramozott fogyasztógép lett mára.

De térjünk vissza a mai célpontunkra a Bittner Svédcseppre. Gyártója Richard Bittner, akinek persze kell Mo-on garázdálkodnia. Menjünk mi is No-ba? nem hinném, hogy ez a járható út. Gondolkodtak Önök már azon, hogy, ha minden ország lakói csak saját termékeket vennének, akkor lehet, hogy nem lenne országukban 10 % körüli a munkanélküliség?

E helyett a buta németek is már Kínában gyártatnak egy csomó dolgot. De a lényeg: a Bittner Svédcseppen még az összetevőket sem bírták magyarul ráírni, már csak ezért is érdemes lenne magyar svédcseppet venni, nem?

Lássuk csak az egyik magyar Svédcseppet, a JutaVit Svédcseppet!

Jutavit Címeres Magyar Svédcsepp 500ml

889 Ft

Jutavit Címeres magyar svédcsepp 35 féle növény kivonatát tartalmazó készítmény csak 1% alkohol tartalommal.

35 féle gondosan válogatott növény kivonatát tartalmazó készítmény. Ezerjófű, tárnics gyökér és orvosi permetfű keserű ízű gyógynövények melyek segítik az emésztőrendszer működését és étvágyjavítók. Benedekfű és gyömbér emésztést serkentők. 

100ml készítmény 10% növényi kivonatot tartalmaz 

Adagolás: naponta 2x1 evőkanál hígítatlanul vagy vízzel, teával hígítva bevenni. 

A termék 1v/v % alkoholt tartalmaz! 

Összetevők: tisztított víz, nedvesítőszer (glicerin), növényi kivonat [ezerjófű (centaurii herba), narancshéj (aurantii pericarpium), kurkuma (curcuma longa), szegfűszeg (carypophylli flos), manna (manna), ánizsmag (anisi fructus), kardamom (cardamomi fructus), tárnics (gentianae radix), édeskömény (foeniculi fructus), édesgyökér (liquiritiae radix), borsmenta (menthae piperitae folium), gyömbér (zingiberis rhizoma), vidraeleckefű (trifolii fibrini folium), fahéj (cinnamomi cotrex), szamóvalevél (fragariae folium), orvosi pemetefű (marrubii herba), citromfű (melissae herba), benedekfű (cardui benedicti herba), bodzalevél (sambuci folium), kamilla (chamomillae flos), rozmaring (rosmarini folium), citromhéj (citri pericarpium), nyárfarügy (populi gemma), szurokfű (origani herba), fűszerkömény (carvi fructus), bazsalikom (basilici herba), borókabogyó (juniperi fructus), majoranna (majorannae herba), babér (lauri folium), chilli (capsicum frutescens), szegfűbors (pimentae fructus), szerecsendió (myristicae semen), orvosi zsálya (salviae folium), csalán (urticae herba), koriander mag (coriandri fructus)], tartósítószer (kálium-szorbát), színezék (karamell), eukaliptusz illóolaj. 

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában, felbontás után hűtőszekrényben!

Figyelmeztetés: 
- Kisgyermekek elől elzárva tárolandó
- Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.
- Terhesség és szoptatás ideje alatt a készítmény fogyasztása nem javasolt. 
- Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet é az egészséges életmódot. 

Gyártja és forgalmazza:
JuvaPharma Kft.
H-2215 Káva, Bényei út 9.

Milyen szépen rá vannak magyarul írva az összetevők, igaz? És még az ára is barátságosabb,igaz? nem 1100-1500 Ft, mint a külföldi svédcseppek, csak 889 FT!!

Nézzünk is néhány JutaVit Svédcsepp forgalmazót, akiknél jó áron van ez a termék, sokkal-sokkal olcsóbban, mint a külföldi próbálkozóé:

Forgalmazó 1 - 1095 Ft 

Forgalmazó 2 - 1030 Ft

Árgép.hu - 1040 Ft-tól

Forgalmazó 3 - 950 Ft

Ébresztő tehát kedves magyar állampolgárok és ne a német, osztrák, francia vagy kínai termékeket támogassák már, hiszen maguknak, gyereküknek, szüleiknek nem azokban az országokban szeretnébek munkahelyet teremteni, megtartani, igaz?????

 

Szólj hozzá!

Címkék: bittner svédcsepp ára jutavit svédcsepp ár svédcsepp ár bittner svédcsepp

A bejegyzés trackback címe:

https://hidrogenezett-flora-margarin-versus-vaj.blog.hu/api/trackback/id/tr805709359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása