Magyar termék=magyar munkahely!

Vegyen magyar termékeket, ne a jóval drágább külföldi gyártmányokat!

Friss vélemények

Utolsó kommentek

A Calgon átverés, azaz ne légy már balek!

2013.12.25. 08:40 Külföldi hazaküldő

Frissítés, bár nem friss már: http://index.hu/gazdasag/2012/11/21/15_millios_buntetes_a_calgonnak/

Természetesen csak a hiszékenyek vesznek Calgon-t és hasonló baromságokat!! Igazi baleknak kell lenni ahhoz, hogy ilyen "semmire se való", tipikusan az agymosott amerikai fogyasztóknak kitalált, egyébként ecettel helyettesíthető hulladékot megvegyen valaki.

calgon_1.jpegDe nézzünk meg egy fogyasztói véleményt a tudatosvasarlo.hu-ról, ami szerintem tömören fejezi ki a Calgon hazugságát:

"10 éves mosógépem van! A fűtőszál még az eredeti, s úgy néz ki mintha új lenne.
Utálom a Calgon-t, mert
-nem használ semmit.
-nem olcsó
-mert átverik vele az embereket.

Utálom, mikor bemutatja a vízköves mosógépet, s utána egy Calgon-t használó ÚJ gépet!
Kérem szépen ez tévedésbe ejtés, és tévedésben tartás, ami BŰNCSELEKMÉNY!

Mi is 20 éves Energomat-ot használunk és persze semmi baja a fűtőszálnak vagy bárminek!

Vagy egy másik vélemény:

Felhomályosítónak igaza van. Calgonra pénzt kiadni felesleges és káros a pénztárcára nézve. Minden mosópor tartalmazza a vízlágyító adalékot.

Egyébként 2012-ben a GVH 15 millió forintra bírságolta a Calgon forgalmazóját fogyasztók megtévesztése miatt, de persze ez nem gátolja meg a butus vásárlót a további önszívatásban.. Nem is értem, hogy hogyan mehet ismét ugyanaz a hazugság.

Kedves értelmes emberek!

Az ecet tökéletesen vízkőteleníti mosógépét, ha erre van ingerenciája! Bár szerintem teljesen felesleges, mert a mai gépek hamarabb beszarnak, mint 10-20 év, amennyit a jó magyar Energomat-ok bírtak!

Nézzük csak meg ezt a 25 éves Energolux-ot, mennyire vízköves a dobja:energolux.jpgSzóval kedves fogyasztók, fel kéne ébredni végre és nem megvenni a szemét külföldi haszontalan ökörségeket, mint pl. a Calgon-t vízkő ellen. Az ecet sokkal olcsóbb, de egyébként sem lesz mosógépe az életbe olyan vízköves, hogy az a meghibásodását okozná!!

Tehát még egyszer: A Calgon szükségtelen multi átverés, amit felesleges megvásárolnia! 

Hogyan kell ecetezni a mosógépet?

Vegyünk 2 liter ecetet, öntsük a gépbe és indítsunk el egy kímélő programot. Állítsuk le éjszakára, majd reggel folytassuk a programot. Ennyi.

 

 

 

1 komment

Címkék: mosógép vízkő calgon energolux

A bejegyzés trackback címe:

https://hidrogenezett-flora-margarin-versus-vaj.blog.hu/api/trackback/id/tr25557790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása