Magyar termék=magyar munkahely!

Vegyen magyar termékeket, ne a jóval drágább külföldi gyártmányokat!

Friss vélemények

Utolsó kommentek

TEVA étrendkiegészítők, TEVA gyárbezárás

2017.02.08. 19:12 Külföldi hazaküldő

Kedves Olvasó!

Nap, mint nap láthatjuk a TV-ben az izraeli TEVA gyógyszergyár reklámjait. Magyarországon sajnos a vásárlók még nem tudatosak, mint szerencsésebb országokban. Izrael már sokszor, de legutóbb a 2011-es intifáda kapcsán lépett fel aránytalanul a palesztinokkal szemben, egy raszista apartheid országról van szó, de nem csak ezért ne vegyünk TEVA termékeket. Volt már nekik gyárbezárásuk is, illetve megbuktak a TEVA Laktív KID gyermek étrendkiegészítőjükkel is, amiben nem volt benne a feltüntetett baci mennyiség.... Kép: Na, ezt ne vedd meg!

teva.jpgKépzeljük el: egy nép kb. 1800 évvel az utolsó ókori jelenlétük után Palesztínában, külföldi segítséggel elfoglalja az országodat, sok civilt megöl,terror támadásokat hajt végre az akkor még angol helyőrség katonái ellen, 3 millió embert kiűz a hazájából és kb. 3 milliót hagy rezervátum jellegű területeken az agresszor zsidó hadsereg. Ez 1948-ig játszódott le, előtte tehát soha nem volt izrael állam palesztina helyén. Mikor az elnyomott, állatsorba számított bennszülöttek jobb híján terror merényletekkel próbálnak némi igazságot kiharcolni, akkor a nemzetközi joggal ellentétben túlzott ellencsapással válaszol az országbitorló TEVA-t ideküldő izraeli hadsereg. A legutóbbi intifada alkalmával 4 izraeli halottért kb. 3000!! palesztint öltek le! Évtizedek óta leszarják az ENSZ határozatokat, kiröhögnek mindekit, még az USA-t is legutóbb és a nemzetközi egyezmény ellenére folyamatosan növelik a palesztin területeken épülő telepes házakat!!

A kedves TEVA gyógyszergyárat ez a nép/állam küldte ide, hogy Magyarországon is seftelhessenek a kaftánosok. Undorító összehasonlító reklámokkal gusztustalankodjanak a magyar piacon, először köpni-nyelni nem tudtunk,amikor a Prostalong ellen hadbaszálltak a jó kis TEVA termékSaballo-val!

Nagyon sok TEVA reklám megy a TV-ben,, most pl. a Nasopax-ot láttam. A termékről annyit, hogy csípi az orr nyálkahártyáját, nem úgy , mint mondjuk a Nasivin. 

TEVA gyárbezárás 2016

Január vége óta a Teva önként, elővigyázatosságból minden gyártási tevékenységet felfüggesztett Gödöllőn az amerikai gyógyszerbiztonsági hatóság észrevételeinek nyomán - közölte a Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) pénteken az MTI-vel. (Forrás.)

Ez a hír 2016.júniusi, addig a kedves TEVA hallgatott, mint sz. a gazban. 

Angol cikk a TEVA gyárbezárásáról: http://raps.org/Regulatory-Focus/News/2016/10/19/26032/FDA-Warns-Teva%E2%80%99s-Banned-Hungary-Manufacturing-Facility/

A TEVA gyárbezárás okai:

1. Nem megfelelő gyártási procedúra

2. Nem megfelelő laboratóriumi kontroll technológia

3. Nem megfelelő cég adat kezelés

A következő hír: Az apartheid és fajgyűlölő ország izrael TEVA gyógyszergyárának mo-i, gödöllői gyárát szégyen-szemre bezáratta az  Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Felügyelet. Az FDA 2016. május 27-én rendelte el az importtilalmat, bár már januárban problémákat találtak a gyártással.

Az OGYÉI a magyar hatóság persze szervilis,seggnyaló módon azótaa sem nyilatkozott, hogy milyen disznóságok miatt tiltotta be az importot az FDA... Helyette februárben kiszálltak, de a legnagyobb gondjuk az volt,hogy tájékoztatást kérjenek a fajgyűlölő, rasszista gyártótól,hogy hogyan fogják pótolni a hiányt a gyógyszerpiacon.. NOrmálisak???

Amerika betiltja, az OGYÉI meg nem tesz semmit! Képzelhetjük, hogy milyen körülmények uralkodhattak a gyárban,ha az amcsi vallástestvérek betiltották a TEVA termékek imprtját az USA-ba! Az OGYÉI meg nem talál semmit! Ökrök!

Az OGYÉI főigazgatója a gyártóüzem bezárása kapcsán felhívta a figyelmet, hogy a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a piacon levő termékek biztonságosak, az FDA elsősorban a gyártási körülményeket kifogásolta.

Közben persze Magyarországon nyomulnak a hulladék termékeikkel, buktak is meg, íme:

A TEVA megbukot TEVA Lactiv Kid élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő szuszpenzió termékével! Nem volt benne annyi baci, mint kellett volna!

Hogy jelenleg még zárva tart-e a gödöllői TEVA gyár, azt nem tudjuk,de mivel ellenkező előjelű hír sincsen, ezért gondolhatjik, hogy igen! De akkor hol gyártják a gójoknak, aza nem zsidó alsóbbrendűeknek a TEVA termékeket?

Nos,a debreceni gyárukban. Ezen az oldalukon persze szó nincsen az ameriaki import tilalomról vagy a gödöllői TEVA üzem bezárásól... Korrekt kis izraeli cég ez kérem! 

Hogy én vennék-e TEVA étrendkiegészítőket vagy TEVA gyógyszert?

Mivel demokrata és emberi jogokat védő ember vagyok, így egy apartheid, rasszista állam gyógyszergyárának mo-i termékeit természetesen nem veszem meg. Ajánlom ezt minden igazi jogvédő,demokrata embernek, de lépjünk inkább tovább: bojkottáljuk az izraeli TEVA termékeit!

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: teva gyárbezárás teva étrendkiegészítő teva laktív kid ogyéi

A bejegyzés trackback címe:

https://hidrogenezett-flora-margarin-versus-vaj.blog.hu/api/trackback/id/tr208127882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása