Magyar termék=magyar munkahely!

Vegyen magyar termékeket, ne a jóval drágább külföldi gyártmányokat!

Friss vélemények

Utolsó kommentek

Olcsó magyar Domestos!

2013.12.25. 09:41 Külföldi hazaküldő

Természetesen a Domestos is csak a reklámzabálók választása. Van jóval olcsóbb magyar Domestos, a Satina Gold kft. Dalma gélje! Ébresztő magyarok, ne a külföldi multit támogassuk már!

A termék így néz ki, tehát legalább annyira tetszetős, mint a híres-neves Domestos, ám ára annak kb. a fele!!! Természetesen már a Hypo is megtenné 80-100 Ft-ért, de ugyebár a mai átlagos magyar fogyasztó érzékeny orrocskájának az túl erős lenne. Pedig érdemes tudni, hogy a vendéglátásban, konyhákon még mind a mai napi ez a leghatékonyabb fertőtlenítő szer!

A Domestos tehát a világromboló Unilever terméke és legfőbb ideje már, hogy ezt a kártékony és kapzsi multit hazaküldjük végre! Évente rengeteg profitot szivattyúznak ki országunkból az ilyen multik, nagy nemzetgazdasági károkat okozva ezzel.

Szólj hozzá!

Címkék: multi magyar termék tisztítószer domestos dalma gél tisztítógél

A bejegyzés trackback címe:

https://hidrogenezett-flora-margarin-versus-vaj.blog.hu/api/trackback/id/tr295707873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása