Magyar termék=magyar munkahely!

Vegyen magyar termékeket, ne a jóval drágább külföldi gyártmányokat!

Friss vélemények

Utolsó kommentek

A Prostamol Uno, a Saballo és a JutaVit Prostalong ára

2016.10.24. 11:34 Külföldi hazaküldő

A Prostamol Uno, a Saballo és a JutaVit Prostalong ára

 

 A Prostamol uno gyártója a számunkra alig kiolvasható nevű Berlin-Chemie/A. Menarini Kft.. Nos természetesen ők külföldiek/multik  a javából, és persze Magyaroszágon is kell kalmárkodniuk, ahogy a világ számos országában. A másik külföldi prosztata mentő a Saballo, aminek a gyártója az izraeli TEVA..Nagy tőkével rendelkező multinacionális cégként természetesen nagy pénzeket is fektethetnek a TV reklámokba, hogy a Prostamol uno-ba és a Saballo-ba bolondítsák a kedves magyar vásárlókat. Kép: a német címvédő..

Ez az írás az első a magyar étrendkiegészítőket promótáló cikkeim sorában. Később a többi külföldi vitamin és étrendkiegészítő gyártó magyarországi drága termékeit is sorra vesszük olcsó és jó minőségű magyar alternatívát ajánlva helyettük.

Várjuk a vásárlók, gyártók, a téma iránt fogékonyak legfrissebb árinformációit a vizsgált termékek fogyasztói árának aktualizálása érdekében!

Prostamol Uno és Saballo helyett:

Árak:

Multivitamin.hu: 2730 Ft

Árgép.hu: http://www.argep.hu/main.aspx?suche=prostalong%20%C3%A1r

JutaVit Prostalong 60X320 mg szabalpálma tartalommal - Ára 2400 Ft - Akciósan 2400!

 

Olvassunk el egy jópofa kis történetet a magyar vásárlók öntudatosságáról: a magyar lelkületű gyógyszertáros mondja a vásárló jelöltnek a gyógyszertárban, hogy van ám magyar termék is (nem csak hazai gyártású, de külföldi tulajdonosú) ugyanannyi szabalpálma kivonat tartalommal, mint a Saballo vagy a Prostalong. Nem baj, én ezt szoktam meg, nekem ez a jó!! Nem kitalált ez a kedves kis Prostamol Uno történet, személyes élményem is van erről. Hiába ajánlom ismerősömnek a majdnem 50 %-al olcsóbb, de azonos szabalpálma kivonat tartalommal rendelkező magyar terméket, a birka inkább megveszi 3500 Ft-os áron a Prostamol uno-t!! Hihetetlen! 

 

Öröm volt látni mostanában néhány, egyébként kártékony kereskedelmi csatornán, mikor az izraeli Teva gyógyszergyár magyarországi kirendeltsége jó kereskedő módjára  nekiesett a másik külföldinek, természetesen a profitért. A Teva Magyarország gyógyszergyár Saballo-ja "betámadta" a Prostamol Uno-t.. Először csak figyeltek az ilyen szintű profitéhes gusztustalansághoz még nem szokott magyar TV nézők, hogy a Saballo nyíltan nekimegy a Prostamol uno-nak és gátlástalanul összehasonlítja áraikat és a terméket a reklámban. Megjegyzem, nekem egyből tetszett ez a dolog, mert már láttam, hogy ez nekünk, magyar étrendkiegészítő gyártóknak, forgalmazóknak még jól jöhet.                                                                            

Frissítés 2013.09.13.: Forrás: Reklámklub és GVH

 Móresre tanították a TEVA-t!

 Gazdasági Versenyhivatal 15 millió forintos edukációs kampány indítására kötelezte a TEVA Magyarország Zrt.-t. A Saballo és Lactiv reklámok megtéveszthették a fogyasztókat. 

Tudnunk kell, hogy mindhárom termék ugyanannyi, azaz 320 mg szabalpálma kivonatot tartalmaz és mindhárom termék 60 db-os kiszerelésű. A Prostamol uno ára 3500-4000 Ft körül van, a frissen bevezetett izraeli trónkővetelő Saballo 2500-3000 Ft körüli árral rendelkezik és a magyar JutaVit Prostalong csak 1700 Ft-ba kerül pl. nálunk és átlagosan 2100 Ft körül van az ára.(1800-2300 Ft)

 A külföldi tulajdonosú, de Gödöllőn gyártott Prostamol uno majdnem duplája a magyar terméknek!! Itt jelzem, hogy a Prostamol Uno tartalmaz "Kosnil vörös A" színezéket is, ami  túlérzékenységi (allergiás) reakciókat okozhat. A Prostalong nem tartalmazza ezt az egyébként teljesen felesleges színezéket. Szégyen, hogy a magyarok mégis a külföldit veszik! Kép: A magyar termék azonos hatóanyag tartalommal! 

Árak: 

Jelenleg(2015.03.03.) ennél a kereskedőnél csak 3008 Ft míg a Prostamol Uno még többe kerül, mivel ugyanannál a kereskedőnél most 3485 Ft.

Mennyibe kerül a Prostamol uno kapszula a boltokban?

Ismét segítségül hívjuk az árgép.hu-t: http://www.argep.hu/trend/PROS/Prostamol-uno.html  Jelenleg(2015. 03.03.) 3485 Ft a legalacsonayabb Prostamol Uno ár az árgépen.

 Ki gyártja a Prostamol uno kapszulát és ki forgalomba hozatali engedély jogosultja?

Név: Berlin-Chemie AG (Menarini Group)

Cím: Glienicker Weg 125. 12489 Berlin, Németország

Ki gyártja a Saballo prosztata étrendkiegészítőt?

A TEVA, aminek a gödöllői gyógyszergyárát 2016 tavaszán az amerikai! FDA bezáratta!Vajon miért állt le önként! a termelésel a magyarországi üzem,mikor szerintem az amerikai hatóságnak Mo-on nincs is hatásjöre!! Nagy kérdés,kérünk választ, ha valaki tud valamit.

http://mno.hu/gazdasag/kitiltottak-a-godolloi-teva-gyar-gyogyszereit-az-usa-bol-1345427

1901-ben Chaim Salomon és Moshe Levin Gyógyszer-nagykereskedést alapított Jeruzsálemben, melybe később Yitschak Elstein is beszállt. A Salamon, Levin és Elstein Ltd. (SLE) lett a bölcsője a Teva Pharmaceutical Industries Ltd-nek, mely mind a mai napig az SLR a Teva disztribútoraként tevékenykedik. A harmincas évek elején számos gyógyszerész és vegyész vándorolt be Közép-Európából Palesztinába, ahol ennek köszönhetően számos gyógyszergyárat építettek. Ilyen volt az SLE által alapított Assia, a Teva, a Zori és az Ikapharm. Az 1960-as években a Teva, Afrikára kiterjedő tevékenységével jelentős marketingtapasztalatokra tett szert. Első üzleteit Nigériában kötötte. 

A TEVA hazánkban 3000 embert foglalkoztat..

Tehát kedves olvasó, egyértelműek az adatok, a JutaVit Prostalong sokkal olcsóbb, mint a Prostamol Uno vagy a Saballo azonos hatóanyag tartalomma és ráadásként még magyar termék is! Kérek mindenkit, hogy ne habozzon sürgősen elfelejtni a német Prostamol uno-t vagy az izraeli tulajdonú Saballo prosztata étrendkiegészítőt.

Hírek a netről:

Perel a Berlin Chemie az összehasonlító reklám miatt..

Milyen legyen egy reklám kedves multinacionális kalmárok, ha nem összehasonlító? Ja, hogy a nyílt szabadverseny az már nem tetszik önöknek?

Jogi lépéseket tesz a Berlin-Chemie miután a Teva Magyarország Zrt. a médiában és más módon (pl. szórólapok, plakátok) útján olyan reklámokat tesz közzé, amelyek összehasonlító állításokat tartalmaznak a Berlin-Chemie Prostamol Uno gyógyszere és a Teva Saballo gyógyszere között. A reklámokban elhangzik a Prostamol Uno neve és megjelenik dobozának képe is. A Berlin-Chemie a hivatkozott reklámokat jogsértőnek tekinti.

Ha tehát Önnek prosztata megnagyobbodása van, akkor ne a külföldi Prostamol Uno-t(ára 3500 Ft) vagy Saballo-t ( ára: 2900 Ft) vegye! Tökéletesen azonos szabalpálma tartalommal van fele annyiba kerülő magyar termék a 60X320 mg szabalpálma kivonatot tartalmazó Prostalong kapszulát kb 1700 Ft-os áron! 

 Hajrá magyar termékek!

Szólj hozzá!

Címkék: árak ár prostamol prostalong saballo

A bejegyzés trackback címe:

https://hidrogenezett-flora-margarin-versus-vaj.blog.hu/api/trackback/id/tr311711569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása