Magyar termék=magyar munkahely!

Vegyen magyar termékeket, ne a jóval drágább külföldi gyártmányokat!

Friss vélemények

Utolsó kommentek

Magne B6 árak és JutaVit Magnézium B6

2014.04.21. 11:19 Külföldi hazaküldő

Nos, most a francia Sanofi Avensis :) Magne B6-ját és a magyar gyártó JuvaPharma Magnézium + jutavit_magnezium_b6_50x.JPGB6 termékét vizsgáljuk meg hatóanyag tartalom és ár szempontjából.

 

Először jöjjön a szokásos táblázat az átláthatóság miatt:

Gyártó Kiszerelés Hatóanyag( mg/tabl.) Átl. ár Ár/érték(tabletta)
JutaVit Magnézium+B6 50 db 250 mg!! 1000 Ft 4 Ft/mg Fincsi ár!
Sanofi Magne B6 50 db 48 mg  1706 Ft 35,54 Ft/mg "Ne légy már balek" ár!

 

Könnyen átlátható, hogy a magyar termék ismét sokkal olcsóbb, azaz a tízmilliós TV reklámokat nem a vevő fizeti a JutaVit Magnézium B6 esetében, míg a külföldi esetében persze a manipulált vevő fizeti a reklám számlát...

magne B6.jpgPersze majd itt jön a sok okos, hogy a Jutavit Magnéziumja rosszabbul szívódik fel. No, a citrátok is nagyszerűen szívódnak fel, de a biztonság kedvéért a gyártó kb. 5X-ös mennyiséget is tett bele, mint a francia próbálkozó.

De, ha valaki tudna adni konkrét eredményeket a Magnézium citrát és a Magnézium laktát felszívódásáról, azt megköszönjük. Csak a vizsgálati eredményre mutató linkkel fogadom el!!

Hajrá magyar terméke, mert így a profitot nem viszik ki az országból és több magyar munkahely képződik. A Magne B6 meg vigye lejjebb a pofátlan árát, ugyanis a termék előállítási költsége kb. 400 Ft lehet. A Jutavit Magnézium + B6 gyártója sokkal szerényebben, tisztességesebben kereskedik, maximum 30% profittal dolgozhat, míg a külföld, aki hülyének nézi a vásárlókat 300-400 %-os árréssel pofátlankodhat.

JutaVit magnézium árak a netről: 

1. Kertvárosi patika:950 Ft

2. Jomagyar.hu: 900 Ft

3. Árgép.hu:1025 Ft-tól

4. Vitalabc.hu:1190

A vesztes Magne B6 árai:

Árgép.hu: 1439 Ft-tól

 

Szólj hozzá!

Címkék: sanofi magne b6 ár jutavit magnézium b6 ár jutavit magne b6 ár

A bejegyzés trackback címe:

https://hidrogenezett-flora-margarin-versus-vaj.blog.hu/api/trackback/id/tr806060301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása