Magyar termék=magyar munkahely!

Vegyen magyar termékeket, ne a jóval drágább külföldi gyártmányokat!

Friss vélemények

Utolsó kommentek

A Bilobil Forte 80 mg 20 db és a JutaVit Ginkgo biloba 80 mg 70 db ára

2013.09.15. 18:23 Külföldi hazaküldő

Ma ismét láttam egy külföldi tulajdonú cég hazai gyártású termékének a Bilobil forte-nak a reklámja a TV-

ben. A termék hatóanyaga a Ginkgo biloba, ami ezer más étrendkiegészítő gyártónál is alaptermék.bilobil_forte_80_mg_kemeny_kapszula_20x.png

Az izraeli gyártó a Teva, akik Gödöllőn tevékenykednek. Én személyesen is részt vettem a hermetikusan lezárt gyár építésében, bár akkor még nem tudtuk, hogy mit is építünk..

Az internetes találatok alapján a 20 db X 80 mg-os Bilobil forte ára átlagosan 2000 Ft ! körül van, ami röhejesen magas persze, de ugyanez tapasztalható az összes TV-ben reklámozott étrendkiegészítő esetében is. Ez egy kemény kapszula, míg  Jutavit Ginkgo Biloba 80 mgX 70 db termék egy lágyzselatin kapszula.

A TV nézőknek kell megfizetni saját manipulálásuk árát sajnos! Már aki hajlandó erre... Én soha nem veszek reklámozott márkaneveket, természetesen mindig kaphatóak azonos hatóanyag tartalmú termékek fele áron is.

De nézzük az árakat:

Az izraeli pofátlan  teva által gyártott pofátlan árú termék ára 2000 Ft/ 20 db körül van, ami ugyebár 100 Ft/ kemény kapszula!!!

JutaVit Ginkgo biloba 80 mg 70 db!! ára átlagosan 1900 Ft körül van, ami kb!. 35 Ft/ db: árgép.hu

Ennél a kereskedőnél látom a legjobb áron ma, náluk 1650 Ft/70 db= 23,57 Ft...: Jutavit Ginkgo Biloba 80 mg 70 db 

 A termék a magyar Jutavit gyártmánya, akik szerencsére egyre nagyobb  szeletet hasítanak ki a "magyar" étrendkiegészítő piacból, mivel sokkal olcsóbbak, mint a Prostamol Uno, Saballo vagy a Magne B6 például.

Egyébként van már még jobb terméke a Jutavit-nak,a Jutavit Ginkgo Biloba + Magnézium termék: 

JutaVit Ginkgo Biloba Forte 120 mg Magnézium 150 mg 50 db Ár: 1600 Ft ginkgo_biloba-magnezium_uj_500.jpg

Régebbi szöveg:

Visszatérve a lényegre a Jutavit Ginkgo biloba 70X80 mg-ja csak átlagosan 2000 Ft-ba kerül a például ennél a forgalmazónál, de csak 1800 Ft ennél a magyar forgalmazónál vagy érdemes megnézni az árgép.hu árait is, amit én sokszor használok árak összehasonlítására.

 

De vannak mások is hasonló áron. A Jutavit Ginkgo biloba egyébként így néz ki, és az átlgos ára tehár 1800 Ft körül van vagy apatikákban 2000 Ft körül mozog.

Következtetés: aki tudatos vásárlónak tartja magát, netalántán még magyar embernek is, a mindenképpen a magyar tulajdonosú gyártóval rendelkező  - a profit nem megy ki külföldre állandó nyomás alatt tartva aforintunk árfolyamát és nagy nemzetgazdasági károkat okoz - és sokkal olcsóbb Jutavit Ginkgo biloba-t választja ,ami lényegesen kevesebb, mint a felébe kerül az izraeli gyártmánynak.

Szóval hajrá magyar gyártók!

Szólj hozzá!

Címkék: bilobil forte jutavit ginkgo biloba magyar gyártó JutaVit Ginkgo biloba 80 mg 70 db

A bejegyzés trackback címe:

https://hidrogenezett-flora-margarin-versus-vaj.blog.hu/api/trackback/id/tr475515655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása