Magyar termék=magyar munkahely!

Vegyen magyar termékeket, ne a jóval drágább külföldi gyártmányokat!

Friss vélemények

Utolsó kommentek

M2 út,19 km, 2 év, a Strabag által, 33 milliárdért

2019.05.30. 17:11 Külföldi hazaküldő

Baszd meg Strabag! Két év kell az osztrákoknak 19 km fél autóút pálya megépítéséhez és a meglévő felújításához.Persze a kiegészítő munkálatokkal! Tudjuk. De akkor is..  Kevés munkaerővel, több szakaszon egyszerre dolgozgatva, hónapokig csak a földet - ímmel-ámmal - tologatva építi most másfél éve a köcsög osztrák a szolga magyaroknak az M2 autóutat. Nem baj, hogy évszázadokon át szívattak minket, még pár hete is jól hátba szúrtak minket köcsög Brüsszelben, akkor is dolgozhatnak Mo-on. 

2 hónappal a munkálatok megkezdése előtt lezárta az M0-ról kivezető szakaszt, hadd szopjunk,10 centis levélréteg állt az aszfalton, ami gyönyörűen mutatta, hogy áll a munka, csak a lezárás van, semmit nem csináltak, de lezárták.

Most tavasszal pedig átadták a majdnem kész Vác-Bp. pályatestet, bár van, ahol csak geo-textília helyettesíti az aszfalt vízvetőt az út szélén.Ekkor a barmok lezárták az egész ellenkező irányú útszakaszt ,mind a 19 kilométert!! Nem ám megcsinálták volna "gyorsba" az M0 kivezetőt Fótig-Dunakesziig! Ááá, nem! Lezárták az egészet és elkezdtek az eddigi tempóban turkálni, felmarni több helyen. Kb. másfél hónap alatt épphogy Fót utánig aszfaltozták le a köcsög strabagék. Tehát Vácig le van zárva jelenleg is, de ők Fótnál aszfaltozgatnak! Margit! Noormális??

Teljesen érthetetlen módon hónapokon át szűkítették le a a sávokat, azután gondoltak egyet és arrébb tették a szűkítő bójákat 50 cm-el! Persze addigra pár autónak sérült a fényezése, visszapillantója, voltak személyi sérülések is és ha  jól emlékszem halálos baleset is volt vagy kettő-három! Az ő szuper tereléseiknél, szűkített vagy gyorsítósáv nélküli felhajtóiknál. Ezekért ki a felelős strabag?

Bezzeg Viktor megmondta kb. 8 éve, hogy Mo-on akkor lesz a Strabag, ha mi is építhetünk ausztriában, persze, hogy az büdös osztrák építi az M2 autóutat!

Néhány, több kilóméteres szakaszon az okos tervező zöldfelületet tervezett a két pályatest közé! Hadd nyírják a gazt majd részleges szűkítéssel a droidok! Ezeken a részeken a víznyelők magassága olyan, hogy az életben nem fogják elvezetni a csapadékvizet!

Gazosodás lesz a fehér murvás útpadkáknál is természetesen,már elkezdődött. Hiába fogják mérgezni glyphozat tartalmú Glialka-val vagy mással időről-időre!

Hogy a picsába lehet 19 km fél pályatestet 2 évig húzni? Valami 33 milliárdért persze! Egy magyar, ne adj Isten orosz cég 12-6 hónap alatt összerakta volna, higgyétek el. Egyáltalán mit keresnek ezek a tapló osztrákok Magyarországon? Az összes dolgozó, alvállalkozó magyar! Akkor miért az osztrák viszi el a profitot Viktorom??Megjegyzem,hogy Fidesz szavazó vagyok,de a geciséget mi sem szeretjük, csak jelenleg , főleg a gazdasági mutatókat figyelembe véve a Fidesz a legkisebb rossz!

A beruházás az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap társfinanszírozásával, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából valósul meg! Majmok.

Ja, az M2 autóút bekerülési ára 34 milliárd körül van,kíváncsi leszek, hogy kap-e rá többet a végére a labanc...

 

Szólj hozzá!

Címkék: strabag 2/a m2 autóút 2/a út

A bejegyzés trackback címe:

https://hidrogenezett-flora-margarin-versus-vaj.blog.hu/api/trackback/id/tr6314870002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása